Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pappardelle cremoase cu praz și slănină. O porție conține 570 calorii, 15g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, slănină, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pappardelle cremoase cu praz și slănină, Pappardelle de nucă cremoasă, slănină și praz, și Pappardelle cu somon și praz.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul și untul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați slănină și gătiți, amestecând des, până când grăsimea este redată și slănina estecrisp, 5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Se adaugă prazul și se condimenteazăcu sare. Creșteți căldura la mediu-mareși gătiți, amestecând des, până când prazul începsă se rumenească, 5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
Sare
4
Adăugați smântână,cimbru și 1/2 cană de apă. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până lasosul este îngroșat și acoperă partea din spate a aspoon, 5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Cimbru
Apă
5
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare defierbere apă sărată,amestecând ocazional, până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Scurgeți pastele, rezervând 2 cupelichid de gătit paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
7
Adăugați paste, parmezan și 1 cană de lichid de gătit pastac în sos și amestecați pentru a acoperi.Creșteți căldura la mediu și continuați să amestecați, adăugând mai mult lichid de gătit după cum este necesar, până când sosul acoperă pastele.