Pappardelle cremoase cu praz și slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pappardelle cremoase cu praz și slănină. O porție conține 570 calorii, 15g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, slănină, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pappardelle cremoase cu praz și slănină, Pappardelle de nucă cremoasă, slănină și praz, și Pappardelle cu somon și praz.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul și untul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Adăugați slănină și gătiți, amestecând des, până când grăsimea este redată și slănina estecrisp, 5-8 minute.
Se adaugă prazul și se condimenteazăcu sare. Creșteți căldura la mediu-mareși gătiți, amestecând des, până când prazul începsă se rumenească, 5-8 minute.
Adăugați smântână,cimbru și 1/2 cană de apă. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până lasosul este îngroșat și acoperă partea din spate a aspoon, 5-8 minute.
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare defierbere apă sărată,amestecând ocazional, până la al dente.
Scurgeți pastele, rezervând 2 cupelichid de gătit paste.
Adăugați paste, parmezan și 1 cană de lichid de gătit pastac în sos și amestecați pentru a acoperi.Creșteți căldura la mediu și continuați să amestecați, adăugând mai mult lichid de gătit după cum este necesar, până când sosul acoperă pastele.