Pappardelle cremoase cu praz și slănină

Pappardelle cremoase cu praz și slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pappardelle cremoase cu praz și slănină. O porție conține 570 calorii, 15g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, slănină, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pappardelle cremoase cu praz și slănină, Pappardelle de nucă cremoasă, slănină și praz, și Pappardelle cu somon și praz.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul și untul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați slănină și gătiți, amestecând des, până când grăsimea este redată și slănina estecrisp, 5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Se adaugă prazul și se condimenteazăcu sare. Creșteți căldura la mediu-mareși gătiți, amestecând des, până când prazul începsă se rumenească, 5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
SareSare
4
Adăugați smântână,cimbru și 1/2 cană de apă. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până lasosul este îngroșat și acoperă partea din spate a aspoon, 5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
CimbruCimbru
ApăApă
5
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare defierbere apă sărată,amestecând ocazional, până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scurgeți pastele, rezervând 2 cupelichid de gătit paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
7
Adăugați paste, parmezan și 1 cană de lichid de gătit pastac în sos și amestecați pentru a acoperi.Creșteți căldura la mediu și continuați să amestecați, adăugând mai mult lichid de gătit după cum este necesar, până când sosul acoperă pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PastePaste
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista