Pansoti cu sos de nuc
Pansoti cu sos de nuc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 479 calorii, 10g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, frișcă, paste de bază pentru rețete și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 55%. Încercați Nuc și Pancetta Pansoti cu sparanghel în bulion de parmezan, Sos De Desert Cu Nuci, și Pâine și sos de nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol, combinați pătrunjelul, busuiocul, spanacul și pecorino și condimentați cu sare și piper. Pune deoparte.
Așezați pastele pe suprafața de lucru și tăiați-le în cercuri cu diametrul de 2 inci.
Așezați 1 linguriță de amestec de plante în fiecare și pliați în jumătăți de lună, apăsând ferm pentru a închide. Continuați până când toate sunt terminate. Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Într-un blender, combinați uleiul, nucile, usturoiul și brânza și amestecați până aproape neted, aproximativ 1 minut.
Se toarnă într-o tigaie de 12 până la 14 inci și se lasă deoparte.
Adăugați smântână în tigaie.
Puneți pansoti în apă și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 până la 5 minute.
Se scurge și se toarnă în tigaie cu sos.
Se pune la foc mediu și se aruncă pentru a acoperi.