Slidere cu Bacon și Cheddar
Sliders Bacon și Cheddar ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 593 calorii, 27G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați muschi de pământ, roșii, cornichon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Glisoare De Ceapă Cu Slănină Cheddar, Slidere Cheddar Bacon Ranch, și Slidere La Cuptor Cu Bacon De Mere Cheddar.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați ușor primele 3 ingrediente și 1/2 linguriță de piper într-un castron mare, având grijă să nu amestecați prea mult. Împărțiți amestecul de carne de vită în 8 porții egale; modelați ușor fiecare porție într-o pastă groasă de 1/4 inch, având grijă să nu împachetați amestecul.
Aranjați chiftelele pe grătar acoperite cu spray de gătit; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere. Completați fiecare tort cu aproximativ 1 lingură de brânză în ultimul minut de gătit. Înveliți ușor părțile tăiate ale chiflelor cu spray de gătit.
Așezați chiflele, tăiate cu părțile în jos, pe grătar. Grătiți timp de 1 minut sau până la prăjit.
Întindeți aproximativ 1 linguriță de maioneză pe jumătatea inferioară a fiecărui coc; deasupra cu 1 patty. Completați fiecare glisor cu 2 felii de murături, 1/2 frunză de salată și 1 felie de roșii; presărați uniform cu 1/4 linguriță de piper rămasă. Aranjați bucățile de slănină uniform peste roșii. Sus cu blaturi de COC.