Pansament umed de pâine de porumb cu languste picante
Rețeta pansament umed de pâine de porumb cu languste picante ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 16 minute. O porție conține 180 de calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 70 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, piper măcinat, cozi de raci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Languste Jalapeno brânză Cornbread acoperit cu languste Etouffee, Sos Picant De Salvie Chorizo Cornbread, și Cajun Languste Cornbread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1/2 cană de unt într-o tigaie mare adâncă sau cuptor olandez. Saut ceapa si telina 4 până la 5 minute sau până când clare-licitație.
Adăugați bulion de pui, cozi de raci, restul de 1/4 cană de unt și ardei roșu; aduceți la fierbere.
Adăugați umplutura de pâine de porumb; aruncați ușor și pufați cu o furculiță până când umplutura este umezită.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Gunderloch Estate Riesling Uscat]()
Gunderloch Estate Riesling Uscat