Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pansamentul cu portocale sărate. Această rețetă face 10 porții cu 136 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cuburi de umplutură condimentate, morcov, granule de bouillon de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tortul cu portocale al Isabellei din cartea 'Orange Appeal; savuros și dulce', Sos De Citrice Savuros, și Salată de pui cu portocale mandarine cu sos cremos de iaurt cu vanilie portocalie.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mică, sotati telina si ceapa in unt pana se inmoaie. Într-un castron mare, dizolvați bulionul în apă clocotită. Se amestecă cuburile de umplutură, morcovul, sucul de portocale, coaja și amestecul de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Mazăre Goya®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Lingură într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Se acoperă și se coace la 350 la 20 de minute. Descoperiți; coaceți cu 15 minute mai mult sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată