Pansament Portocaliu Savuros

Pansament Portocaliu Savuros
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pansamentul cu portocale sărate. Această rețetă face 10 porții cu 136 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cuburi de umplutură condimentate, morcov, granule de bouillon de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tortul cu portocale al Isabellei din cartea 'Orange Appeal; savuros și dulce', Sos De Citrice Savuros, și Salată de pui cu portocale mandarine cu sos cremos de iaurt cu vanilie portocalie.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, sotati telina si ceapa in unt pana se inmoaie. Într-un castron mare, dizolvați bulionul în apă clocotită. Se amestecă cuburile de umplutură, morcovul, sucul de portocale, coaja și amestecul de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Lingură într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Se acoperă și se coace la 350 la 20 de minute. Descoperiți; coaceți cu 15 minute mai mult sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista