Pansament cu Pecan, orez și languste

Pansament cu Pecan, orez și languste
Pansamentul cu Pecan, orez și languste ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 239 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de carne de vită măcinată, căței de usturoi, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 43%. Rețete similare includ Sos De Orez Languste, Sos de porumb umed cu languste picante, și Caserola de raci și orez.

Instrucțiuni

1
Se taie primele 4 ingrediente. Gătiți legumele, carnea de vită măcinată și usturoiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare 10 minute, amestecând până când carnea de vită se sfărâmă și nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Se amestecă languste și următoarele 6 ingrediente; gatiti 3 minute sau pana cand se incalzeste bine. Amestecați amestecul într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
3
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista