Pansament Cu Iaurt

Pansament Cu Iaurt
Pansamentul cu iaurt este un fără gluten, primar și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 10 porții cu 48 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Un amestec de suc de lămâie, cățel de usturoi, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pansament Cu Iaurt Curry, Pansament Cu Usturoi-Iaurt, și Pansament Cu Usturoi-Iaurt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă iaurtul, brânza feta, mărarul, Zara, coaja de lămâie, sucul de lămâie și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
MărarMărar
2
Adăugați sare de masă și piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
3
Lăsați să stea 15 minute.
4
Notă: pentru un pansament mai gros, reduceți Zara la 4 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista