Iaurt Panna Cotta cu compot de afine ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 434 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 25 minute. Dacă aveți suc de portocale, gelatină, smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Panna Cotta de nucă de cocos cu compot de ananas, Panna Cotta de lămâie cu compot de fructe de pădure, și Panna cotta de migdale cu compot de cireșe.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, încălziți laptele, zahărul, coaja (salvați interiorul pentru compot) și fasolea de vanilie care fierbe până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Compot
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Între timp, așezați gelatina în suficientă apă rece pentru a scufunda complet gelatina, aproximativ 1 1/2 căni. Înmuiați gelatina până se înmoaie. Odată moale, scoateți gelatina din apă, stoarcând excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Adăugați gelatina în lichidul fierbinte și amestecați pentru a se topi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
4
Se lasă să se răcească ușor, apoi se amestecă iaurtul. Se strecoară amestecul într-un bol curat. Se răcește peste o baie de gheață până începe să se îngroașe. Îndoiți frișca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă în forme individuale de 4 uncii sau ramekins, sau o matriță mare sau o matriță inelară și se răcește timp de 2 ore. Când este gata de servit, înmuiați în apă fierbinte 10 secunde pentru a scoate din matrițe și a le scoate pe farfurii de desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Pentru a face compotul, așezați afinele, zahărul, sucul de portocale și sucul de lămâie într-o cratiță și aduceți doar la fierbere. Amestecați fructele o dată, opriți focul și lăsați-l să se toacă singur timp de 5 minute.
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.