Panna Cotta cu iaurt si zahar brun cu gel de struguri Cor9e
Iaurtul și Panna Cotta cu zahăr brun cu gel de struguri ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 444 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați iaurt, grappa, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 812 ore. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Panna Cotta Cu Zahăr Brun, Panna Cotta de cocos cu Gelee de Grapefruit, și Panna Cotta de dovleac bourbon cu miere cu gel de piersici-caise Cor9e pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați gelatină peste 1/4 cană de suc de struguri într-o cratiță grea de 1 litru și lăsați să stea 1 minut pentru a se înmuia. Se aduce la foc mic, amestecând până se dizolvă gelatina.
Se ia de pe foc și se amestecă restul de 3/4 cană de suc de struguri cu suc de lămâie, struguri și grappa.
Uleiul ușor ramekins și puneți-l într-o tavă de copt superficială. Împărțiți amestecul de struguri între ramekins și răciți-l în congelator până când este setat, aproximativ 30 de minute.
Se amestecă împreună gelatina și 1/4 cană de cremă într-o cratiță grea de 1 litru curățată și se lasă să stea 1 minut pentru a se înmuia. Se aduce la foc mic la foc moderat, amestecând până se dizolvă gelatina.
Adăugați restul de 3/4 cană smântână cu zahăr brun și reveniți la foc mic, amestecând până se dizolvă zahărul.
Bateți împreună iaurtul, grappa și sarea până se omogenizează într-o ceașcă mare de măsurare, apoi turnați amestecul de smântână și bateți până se combină bine.
Se toarnă amestecul în ramekins (peste Set Gel corkule) și se răcește (la frigider), acoperit, până când este ferm, cel puțin 8 ore.
Pentru a desface, rulați un cuțit subțire ascuțit de-a lungul marginii fiecărui ramekin pentru a slăbi, apoi înmuiați într-un castron mic cu apă foarte caldă 6 secunde. Inversați o placă peste fiecare ramekin și apoi inversați panna cotta cu gel arkulde pe plăci, ridicând ușor ramekins.
Panna cotta cu gel corkule poate fi răcită în ramekins, acoperită, până la 2 zile.