Panna Cotta cu iaurt si zahar brun cu gel de struguri Cor9e

Panna Cotta cu iaurt si zahar brun cu gel de struguri Cor9e
Iaurtul și Panna Cotta cu zahăr brun cu gel de struguri ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 444 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați iaurt, grappa, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 812 ore. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Panna Cotta Cu Zahăr Brun, Panna Cotta de cocos cu Gelee de Grapefruit, și Panna Cotta de dovleac bourbon cu miere cu gel de piersici-caise Cor9e pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați gelatină peste 1/4 cană de suc de struguri într-o cratiță grea de 1 litru și lăsați să stea 1 minut pentru a se înmuia. Se aduce la foc mic, amestecând până se dizolvă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De StruguriSuc De Struguri
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă restul de 3/4 cană de suc de struguri cu suc de lămâie, struguri și grappa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De StruguriSuc De Struguri
Suc De LămâieSuc De Lămâie
StruguriStruguri
GrappaGrappa
3
Uleiul ușor ramekins și puneți-l într-o tavă de copt superficială. Împărțiți amestecul de struguri între ramekins și răciți-l în congelator până când este setat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1
Se amestecă împreună gelatina și 1/4 cană de cremă într-o cratiță grea de 1 litru curățată și se lasă să stea 1 minut pentru a se înmuia. Se aduce la foc mic la foc moderat, amestecând până se dizolvă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați restul de 3/4 cană smântână cu zahăr brun și reveniți la foc mic, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
CremăCremă
ZahărZahăr
3
Bateți împreună iaurtul, grappa și sarea până se omogenizează într-o ceașcă mare de măsurare, apoi turnați amestecul de smântână și bateți până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GrappaGrappa
IaurtIaurt
CremăCremă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
BatetiBateti
4
Se toarnă amestecul în ramekins (peste Set Gel corkule) și se răcește (la frigider), acoperit, până când este ferm, cel puțin 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Pentru a desface, rulați un cuțit subțire ascuțit de-a lungul marginii fiecărui ramekin pentru a slăbi, apoi înmuiați într-un castron mic cu apă foarte caldă 6 secunde. Inversați o placă peste fiecare ramekin și apoi inversați panna cotta cu gel arkulde pe plăci, ridicând ușor ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuțitCuțit
BolBol
1
Panna cotta cu gel corkule poate fi răcită în ramekins, acoperită, până la 2 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
DificultateExpert
Gata În812 hrs
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista