Panko-mușcături de tort de Crab cu crustă cu ardei prăjiți-arpagic Aioli

Nevoie de o lactate gratuit și pescatarian hor d ' oeuvre? Mușcăturile de tort de Crab cu crustă Panko cu ardei prăjiți-arpagic Aioli ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 159 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de pesmet, arpagic, crab și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Panko-mușcături de tort de Crab cu crustă cu ardei prăjiți-arpagic Aioli, Panko Crusted Zucchini cu Aioli de lămâie-usturoi, și Panko Crusted Barramundi bastoane cu Harissan Aioli.
Instrucțiuni
Sortați prin crab și aruncați orice bucăți de coajă.
Într-un castron mare, combinați țelina, arpagicul tocat, maioneza, oul, muștarul și sosul fierbinte; se amestecă bine cu o furculiță.
Adăugați crab și 1/4 cană panko; amestecați ușor doar pentru a amesteca.
Puneți restul de 1 cană panko într-un castron puțin adânc. Formați amestecul de crab în 24 de prăjituri, fiecare de aproximativ 2 inci lățime și 1/2 inch grosime. Întoarceți fiecare tort în panko pentru a acoperi pe toate părțile, apăsând ușor pentru a face firimiturile să adere.
Așezați prăjiturile ușor depărtate într - o tigaie unsă de 12 pe 17 inci.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 475 până se rumenesc, 15 până la 18 minute. Cu o spatulă, transferați prăjiturile de crab pe un platou. Puneți o bucată de Aioli de ardei prăjiți pe fiecare tort.
Garnisiți platoul cu arpagic proaspăt.
Ardei Prăjit-Arpagic Aioli. Într-un castron mic, amestecați 1/3 cană de maioneză, 1/4 cană de ardei roșii prăjiți, 1 lingură de arpagic proaspăt tocat, 2 lingurițe de suc de lămâie și 1 linguriță de usturoi tocat. Face aproximativ 1/2 cană.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.