Panko-mușcături de tort de Crab cu crustă cu ardei prăjiți-arpagic Aioli

Panko-mușcături de tort de Crab cu crustă cu ardei prăjiți-arpagic Aioli
Nevoie de o lactate gratuit și pescatarian hor d ' oeuvre? Mușcăturile de tort de Crab cu crustă Panko cu ardei prăjiți-arpagic Aioli ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 159 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de pesmet, arpagic, crab și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Panko-mușcături de tort de Crab cu crustă cu ardei prăjiți-arpagic Aioli, Panko Crusted Zucchini cu Aioli de lămâie-usturoi, și Panko Crusted Barramundi bastoane cu Harissan Aioli.

Instrucțiuni

1
Sortați prin crab și aruncați orice bucăți de coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
2
Într-un castron mare, combinați țelina, arpagicul tocat, maioneza, oul, muștarul și sosul fierbinte; se amestecă bine cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Sos FierbinteSos Fierbinte
MuștarMuștar
țelinățelină
ArpagicArpagic
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați crab și 1/4 cană panko; amestecați ușor doar pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
CrabiCrabi
4
Puneți restul de 1 cană panko într-un castron puțin adânc. Formați amestecul de crab în 24 de prăjituri, fiecare de aproximativ 2 inci lățime și 1/2 inch grosime. Întoarceți fiecare tort în panko pentru a acoperi pe toate părțile, apăsând ușor pentru a face firimiturile să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Așezați prăjiturile ușor depărtate într - o tigaie unsă de 12 pe 17 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 475 până se rumenesc, 15 până la 18 minute. Cu o spatulă, transferați prăjiturile de crab pe un platou. Puneți o bucată de Aioli de ardei prăjiți pe fiecare tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
AioliAioli
ArpagicArpagic
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Garnisiți platoul cu arpagic proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic ProaspătArpagic Proaspăt
8
Se servește fierbinte.
9
Ardei Prăjit-Arpagic Aioli. Într-un castron mic, amestecați 1/3 cană de maioneză, 1/4 cană de ardei roșii prăjiți, 1 lingură de arpagic proaspăt tocat, 2 lingurițe de suc de lămâie și 1 linguriță de usturoi tocat. Face aproximativ 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Usturoi TocatUsturoi Tocat
ArpagicArpagic
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
PiperPiper
AioliAioli
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista