Panini Topiți Ciuperci Sălbatice
Panini topiți de ciuperci sălbatice este un vegetarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 530 calorii, 22g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10912 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, brânză elvețiană, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Panini Topiți Ciuperci, Cartofi și ciuperci sălbatice se topesc, și Panini Topiți Cu Ton Picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare la foc mediu până când untul este topit.
Adăugați șalotele și usturoiul și gătiți-le, amestecând frecvent, până când sunt parfumate, aproximativ un minut.
Adăugați ciupercile, gătind și amestecând ocazional până când ciupercile sunt fragede, 5 până la 7 minute. Se amestecă oțetul balsamic și pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper după gust.
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.
Întindeți untul pe două felii de pâine pentru a aroma exteriorul sandvișului. Flip peste o felie și partea de sus cealaltă parte cu brânză, ciuperci saut și mai mult brânză. Închideți sandvișul cu cealaltă felie de pâine, cu unt în sus.Grătiți panini, câte două, până când brânza este topită și pâinea este prăjită, 4 până la 5 minute.