Panini Topiți Ciuperci Sălbatice

Panini Topiți Ciuperci Sălbatice
Panini topiți de ciuperci sălbatice este un vegetarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 530 calorii, 22g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10912 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, brânză elvețiană, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Panini Topiți Ciuperci, Cartofi și ciuperci sălbatice se topesc, și Panini Topiți Cu Ton Picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare la foc mediu până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați șalotele și usturoiul și gătiți-le, amestecând frecvent, până când sunt parfumate, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Adăugați ciupercile, gătind și amestecând ocazional până când ciupercile sunt fragede, 5 până la 7 minute. Se amestecă oțetul balsamic și pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
4
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Întindeți untul pe două felii de pâine pentru a aroma exteriorul sandvișului. Flip peste o felie și partea de sus cealaltă parte cu brânză, ciuperci saut și mai mult brânză. Închideți sandvișul cu cealaltă felie de pâine, cu unt în sus.Grătiți panini, câte două, până când brânza este topită și pâinea este prăjită, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista