Panini Topiți Ciuperci Sălbatice

Panini Topiți Ciuperci Sălbatice
Panini topiți de ciuperci sălbatice este un vegetarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 530 calorii, 22g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10912 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, brânză elvețiană, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Panini Topiți Ciuperci, Cartofi și ciuperci sălbatice se topesc, și Panini Topiți Cu Ton Picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare la foc mediu până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați șalotele și usturoiul și gătiți-le, amestecând frecvent, până când sunt parfumate, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați ciupercile, gătind și amestecând ocazional până când ciupercile sunt fragede, 5 până la 7 minute. Se amestecă oțetul balsamic și pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Întindeți untul pe două felii de pâine pentru a aroma exteriorul sandvișului. Flip peste o felie și partea de sus cealaltă parte cu brânză, ciuperci saut și mai mult brânză. Închideți sandvișul cu cealaltă felie de pâine, cu unt în sus.Grătiți panini, câte două, până când brânza este topită și pâinea este prăjită, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista