Panettone Dressing Pătrate
Dacă 41 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., pătrate Panettone Dressing ar putea fi un imens fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 48 de porții cu 183 calorii, 1g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, ulei de măsline, șalotă de banane și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pătratele De Pâine Din Porumb Din Sud, Panettonă, și Panettonă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați și înjumătățiți șalotele (sau curățați și sfărâmați ceapa) și sfărâmați și miezuiți merele și tăiați aproximativ pancetta (sau slănina). Aruncați șalota sau ceapa și bucățile de măr în vasul unui robot de bucătărie împreună cu tulpinile de țelină, rupte în jumătate și frunzele de salvie și procesați într-o scurtă explozie pentru a începe tocarea, înainte de a adăuga pancetta tăiată aproximativ (sau slănină), apoi blitz la viteză maximă până se toacă mărunt. Nu vă faceți griji cu privire la umezeala amestecului; terci este ceea ce mă aștept. Totuși, puteți tăia totul cu mâna; caz în care, nu vă așteptați să obțineți totul la fel de măcinat ca în procesor. Orice merge.
Încălziți uleiul cu aromă de usturoi într-o tigaie largă și grea și prăjiți acest amestec, amestecând din când în când, timp de 10-15 minute, până când legumele și colab. s-au înmuiat.
Scoateți amestecul prăjit într—un castron mare, sfărâmați—l în castane, radeți-l în coaja de lămâie și strecurați-l în suc, apoi rupeți-l și sfărâmați-l în panettone și-îmi folosesc mâinile pentru asta-combinați totul într-o pastă calmată, parfumată. (Dacă faceți acest lucru în avans, lăsați-l să se răcească în această etapă, apoi acoperiți și transferați la frigider unde poate sta până la 2 zile.)
Când sunteți gata să gătiți acest lucru, preîncălziți cuptorul la 400 km f și lăsați pansamentul să ajungă la temperatura camerei. Descoperiți vasul, bateți ouăle și amestecați-le, apoi întindeți amestecul într-o tigaie cu folie sau un vas rezistent la cuptor ușor uns și coaceți timp de 25-30 de minute, până când marginile se rumenesc și încep să se îndepărteze de tigaie sau vas și un tester de tort iese curat.
Pentru aperitive, lăsați tigaia să se răcească timp de 30 de minute și apoi tăiați-o în 48 de pătrate mici de mușcătură—sau în 24 de bucăți mai mari pentru a însoți carnea prăjită, dacă preferați.
Retipărită cu permisiunea Nigellissima de Nigella Lawson, Clarkson PotterNIGELLA Lawson 2013 este autoarea bestsellerului a opt cărți, inclusiv Nigella Kitchen, Nigella Express și Nigella Bites, care împreună cu emisiunile sale de televiziune de pe Food Network și aplicațiile sale pentru iPhone au făcut-o un nume cunoscut în întreaga lume. De asemenea, este colaboratoare la Oxford Companion to Italian Literature. Nigella locuiește la Londra cu familia ei.