Panelle cu tapenadă de măsline (biscuiți din făină de năut siciliană)
Panelle cu tapenadă de măsline (Fritters de făină de năut Sicilian) este un fără gluten, fără lactate și pescatarian garnitură. Această rețetă servește 6. O porție conține 273 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 11 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de hamsii, măsline kalamatan, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Panelle de rozmarin (Fritters de năut sicilian), Panelle (Clătite Cu Făină De Năut ), și Tapenadă de măsline siciliene și migdale afumate de la ' Di Bruno Bros. House of Cheese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, bateți împreună apa și făina de naut până se combină și fără bulgări.
Bateți sare și piper. Întoarceți căldura la mediu. Se amestecă amestecul cu o lingură de lemn până se îngroașă la aceeași consistență ca mămăliga, aproximativ 8 minute. Se amestecă ierburile și se ia de pe foc.
Folosind o spatulă, întindeți aluatul pe fundul unei foi de copt. Stratul trebuie să aibă o grosime de aproximativ 1/4 inch.
Lăsați aluatul să se răcească la temperatura camerei.
Între timp, puneți măsline, usturoi, capere, hamsii și suc de lămâie în robotul de bucătărie. Pulsați până când măslinele sunt tocate mărunt, aproximativ zece impulsuri. În timp ce motorul funcționează, adăugați uleiul de măsline. Continuați să pulsați până aproape neted, aproximativ zece secunde. Scoateți tapenada într-un castron pentru servire.
Se ornează cu pătrunjel. Pune deoparte.
Când aluatul s-a răcit, tăiați-l în triunghiuri lungi și subțiri.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare saut. Se prăjește panelle în loturi, întorcându-se o dată. Panelle se termină când s-au umflat și au devenit aurii, aproximativ două minute pe fiecare parte.
Se servește fierbinte cu tapenadă.