Pandișpan la grătar cu compot de piersici și cireșe
Pandișpan la grătar cu compot de piersici și cireșe este un desert fără lactate. Această rețetă servește 8 și costă 1,67 USD per porție. O porție conține 406 calorii, 9 g de proteine și 7 g de grăsimi. Dacă aveți la îndemână piersici, gălbenușuri de ou, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 26%. Pentru rețete similare, încercați clătite olandeze pentru bebeluși cu piersici cu compot de cireșe, clătite olandeze pentru bebeluși cu piersici cu compot de cireșe și clătite olandeze pentru copii cu piersici cu compot de cireșe.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Într-un castron mediu, amestecați zahărul, gălbenușurile de ou și vanilia, amestecând până la omogenizare și spumă.
Adăugați zeama și coaja de lămâie și amestecați până se omogenizează bine. Într-un castron mai mare separat, cerneți făina de prăjitură și sarea împreună; o sită cu ochiuri fine funcționează bine pentru asta. Îndoiți cu grijă și treptat amestecul de gălbenușuri de ou în făina cernută.
Într-un alt castron, bate albușurile spumă la viteză mare cu un mixer manual. Continuați să bateți în timp ce adăugați treptat zahărul. Bateți la mare până se formează vârfuri moi. Îndoiți ușor albușurile bătute spumă în aluat, având grijă să nu dezumflați bulele de aer din albușuri.
Turnați aluatul într-o tavă tubulară neunsă de 10 inchi și coaceți în centrul cuptorului timp de 45 de minute. Se răcește, cu capul în jos, în tigaie.
Preîncălziți grătarul și asigurați-vă că este foarte curat.
Tăiați prăjitura răcită în 8 felii și apoi grătar pe ambele părți până când este bine prăjită pe exterior, dar încă moale și umed pe interior, aproximativ 1 până la 1 1/2 minute pe parte, în funcție de cât de fierbinte este grătarul.
Serviți feliile de tort cu compot de fructe răcit și frișcă, dacă doriți.
Într-o cratiță medie, cu fundul greu, nereactiv, combinați fructele congelate, zahărul, apa și coaja și sucul de portocale într-o cratiță mare și gătiți la foc mediu până când amestecul ajunge la fiert. Reduceți focul la mic și gătiți încă 25 până la 30 de minute sau până când se îngroașă.
Se lasa sa se raceasca si apoi se da la frigider pana este gata de utilizare.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Prăjitura cu pandișpan funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.