Pandișpan cu marmeladă de pere: Ciambella Pugliese

Pandișpan cu marmeladă de pere: Ciambella Pugliese
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cozonacul cu marmeladă de pere: Ciambella Pugliese. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 586 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de zahăr granulat, zahăr, făină de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Rețete similare sunt Mese Simple: Fripturi De Șuncă Glazurată Cu Marmeladă De Pere, Ciambella lui Nonna Mary, și Cartofi focaccia Pugliese.

Instrucțiuni

1
Unt și făină cutii rotunde de tort de 2 (8 inci). Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, adăugați sare, praf de copt și făină. Se amestecă cu o furculiță pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un bol de amestecare, bateți uleiul și zahărul împreună, apoi adăugați ouăle, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Puneți ingredientele uscate într-o sită și Cerneți aproximativ 1/3 în amestecul de ouă. Îndoiți făina și coaja, apoi adăugați aproximativ 1/3 din lapte. Continuați cu treimea rămasă de făină și lapte până când toate ingredientele au fost încorporate și amestecate împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CernereCernere
5
Se toarnă aluatul în cutii de tort pregătite, se introduce în cuptorul preîncălzit și se coace timp de 25 de minute, sau până când prăjiturile sunt setate, se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei și se aruncă înapoi când este apăsat ușor în centru cu un deget.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Scoateți prăjiturile din cuptor și întoarceți prăjiturile, pe rafturi de răcire. Când se răcește, întindeți marmeladă sau gem între straturi și presați straturile împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se presara partea de sus a tort cu zahar pudra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
8
Într-un castron mare, amestecați bine fructele și zahărul, acoperiți cu un prosop de bucătărie și lăsați deoparte cel puțin 3 ore pentru a lăsa sucurile să înceapă să curgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
BolBol
9
Transferați într-o cratiță mare nereactivă și gătiți la foc moderat până la mediu-mic până când perele sunt încălzite, aproximativ 10 minute amestecând cu o lingură de lemn pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Se ia de pe foc când amestecul este dens.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista