Pandișpan cu marmeladă de pere: Ciambella Pugliese
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cozonacul cu marmeladă de pere: Ciambella Pugliese. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 586 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de zahăr granulat, zahăr, făină de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Rețete similare sunt Mese Simple: Fripturi De Șuncă Glazurată Cu Marmeladă De Pere, Ciambella lui Nonna Mary, și Cartofi focaccia Pugliese.
Instrucțiuni
1
Unt și făină cutii rotunde de tort de 2 (8 inci). Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mediu, adăugați sare, praf de copt și făină. Se amestecă cu o furculiță pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Într-un bol de amestecare, bateți uleiul și zahărul împreună, apoi adăugați ouăle, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
4
Puneți ingredientele uscate într-o sită și Cerneți aproximativ 1/3 în amestecul de ouă. Îndoiți făina și coaja, apoi adăugați aproximativ 1/3 din lapte. Continuați cu treimea rămasă de făină și lapte până când toate ingredientele au fost încorporate și amestecate împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cernere
5
Se toarnă aluatul în cutii de tort pregătite, se introduce în cuptorul preîncălzit și se coace timp de 25 de minute, sau până când prăjiturile sunt setate, se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei și se aruncă înapoi când este apăsat ușor în centru cu un deget.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
6
Scoateți prăjiturile din cuptor și întoarceți prăjiturile, pe rafturi de răcire. Când se răcește, întindeți marmeladă sau gem între straturi și presați straturile împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se presara partea de sus a tort cu zahar pudra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
8
Într-un castron mare, amestecați bine fructele și zahărul, acoperiți cu un prosop de bucătărie și lăsați deoparte cel puțin 3 ore pentru a lăsa sucurile să înceapă să curgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Bol
9
Transferați într-o cratiță mare nereactivă și gătiți la foc moderat până la mediu-mic până când perele sunt încălzite, aproximativ 10 minute amestecând cu o lingură de lemn pentru a preveni lipirea.