Pancetta, Mizuna și sandwich-uri de roșii cu usturoi verde a Ambolioli
O porție conține 431 calorii, 6g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $2.68 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână rucola, pâine cu ou, sare kosher grosieră și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ PLAT-Pancetta, salată verde, Avocado și roșii cu Romano Aioli, Sandvișuri de hamsie, busuioc și roșii cu Aioli, și Usturoi Verde Aioli.
Instrucțiuni
Pentru aioli:amestecați ulei de măsline, usturoi și 1/4 linguriță fleur de sel în procesor până când usturoiul este tocat.
Adăugați 2 linguri de maioneză și amestecați bine.
Se transferă într-un castron mic; se amestecă maioneza rămasă și sucul de lămâie.
Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Pentru sandwich-uri: Preîncălziți cuptorul la 450 buc.F. Aranjați feliile de pancetta într-un singur strat pe 2 foi mari de copt cu margini.
Coaceți până când sunt crocante, aproximativ 10 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Așezați pâinea prăjită pe suprafața de lucru.
Se întinde cu aioli. Împărțiți mizuna în 6 felii de pâine prăjită; se acoperă cu roșii, apoi pancetta, împărțind în mod egal. Se acoperă cu restul de 6 felii de pâine prăjită, cu aioli în jos.
Tăiați fiecare sandviș în jumătate și serviți.