Pancetta caldă, brânză de capră și salată de spanac

Pancetta caldă, brânză de capră și salată de spanac
Pancetta caldă, brânză de capră și salată de spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 282 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână brânză de capră, sare de mare, oțet de sherry și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 32 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Salată de spanac cu portocale și brânză caldă de capră, Salată De Spanac Cu Portocale Și Brânză Caldă De Capră, și Salată caldă de spanac cu brânză de capră cu crustă de ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți spanacul într-un castron mare. Zdrobiți brânza peste spanac. Gatiti pancetta intr-o tigaie medie la foc mediu pana cand este crocanta, 8-10 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scurgeți pancetta într-o sită așezată peste o cană de măsurare rezistentă la căldură, rezervând grăsimea topită. Veți avea nevoie de 1/4 cană pentru pansament. Dacă este necesar, adăugați suficient ulei de măsline pentru a face 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Se toarnă grăsimea înapoi în tigaie și se adaugă pancetta. Când pancetta este din nou caldă, adăugați usturoiul și gătiți până se rumenesc, aproximativ 30 de secunde, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați cimbru și lăsați-l să crape în grăsime timp de aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5
Se adaugă oțetul și se condimentează cu sare și piper, după gust. Gatiti aproximativ 30 de secunde pentru a reduce aciditatea otetului. Ar trebui să vedeți picături mici de oțet dispersate în grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
6
Adăugați afine uscate și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
7
Se toarnă pansamentul peste spanac și brânză. Aruncați pentru a acoperi uniform frunzele și topiți puțin brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
8
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În32 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista