Pan-Crisped Tofu cu verdeață și sos de arahide
Pan-Crisped Tofu cu verdeață și sos de arahide este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,63 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de tofu ambalat în apă, arahide prăjite uscate, miso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Salată De Tofu Și Varză Cu Sos De Arahide, Salată de tofu Kale cu sos de arahide cu nucă de cocos, și Salată de varză roșie cu tofu copt și sos de arahide sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 Ingrediente, 1/4 cană de arahide și 3 linguri de ulei într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Tăiați fiecare bloc de tofu transversal în felii de 8 (1/2 inch grosime). Aranjați tofu pe mai multe straturi de prosoape de hârtie. Acoperiți cu mai multe straturi de prosoape de hârtie; deasupra cu o tigaie din fontă sau altă tigaie grea.
Lăsați să stea 30 de minute.
Scoateți tofu din prosoape de hârtie.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 8 felii de tofu în tigaie; saut 4 minute pe fiecare parte sau până când sunt crocante și aurii.
Scoateți din tigaie și scurgeți tofu pe prosoape de hârtie. Repetați procedura cu restul de 1 lingură de ulei și restul de 8 felii de tofu.
Așezați 1 cană de verdeață pe fiecare dintre cele 8 farfurii. Completați fiecare porție cu 2 felii de tofu, 3 linguri de amestec miso și 1 1/2 lingurițe de arahide tocate.
Garnisiți fiecare porție cu arpagic, dacă doriți.