Pan Bagnat
Pan Bagnat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 542 calorii, 35g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de muștar dijon, ulei de măsline, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 85%. Încercați Pan Bagnat, Pan Bagnat, și Pan Bagnat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un bol mic de amestecare, bateți împreună oțetul de vin roșu, muștarul, sarea și piperul. În timp ce continuați să bateți, adăugați treptat uleiul de măsline.
Bateți până se formează o emulsie. Pune deoparte.
Se taie bagheta orizontal în 2 bucăți. Scoateți o parte din pâinea moale din centrul fiecărei părți, făcând o ușoară fântână în pâine.
Așezați tonul, ardeiul verde, ceapa roșie, ouăle fierte tari, măslinele și roșiile pe partea de jos a pâinii în această ordine.
Stropiți vinaigreta peste legume, acoperiți cu a doua bucată de pâine și înfășurați bine în folie de plastic.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 2 ore înainte de servire.
Tăiați în 4 sandvișuri și serviți.