Pam ' s Bierocks
Pam 's Bierocks ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d' oeuvre. Această rețetă face 20 de porții cu 265 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ou, varză, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Bierocks, Bierocks, și Kraut Bierocks pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul: într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 10 minute.
Se amestecă zahărul, margarina, oul, sarea și 1/2 din făină. Bateți până se omogenizează; adăugați făina rămasă până când aluatul se strânge.
Se pune într-un bol cu ulei. Se acoperă cu folie și se dă la frigider timp de 2 ore sau peste noapte sau se lasă să crească timp de 1 oră.
Într-o tigaie mare și grea, carne brună.
Adăugați ceapa, varza, sarea și fierbeți 30 de minute. Se răcește până la călduță. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C.) înveliți o foaie de biscuiți cu spray antiaderent.
Puneți aluatul și împărțiți-l în 20 de bucăți.
Întindeți fiecare bucată de aluat pe o suprafață nefăinată și umpleți cu aproximativ 2 linguri de umplutură. îndoiți aluatul și sigilați marginile.
Așezați pe foaia de cookie pregătită și lăsați să crească timp de 1 oră.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute sau până se rumenesc.
Ungeți cu unt și serviți.