Palmieri De Ciuperci

Palmieri De Ciuperci
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Palmierii cu ciuperci ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 48 de porții cu 64 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos de piper, ceapă, foietaj și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Palmieri De Ciuperci, Holiday Palmiers, și Palmieri Savuroși pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ciupercile și ceapa; gatiti si amestecati pana se inmoaie. Se amestecă cimbru, suc de lămâie, sos de ardei iute și sare. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
CimbruCimbru
SareSare
3
Desfaceți o foaie de patiserie.
4
Întindeți jumătate din amestecul de ciuperci până la 1/2 in. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Rotiți părțile stânga și dreapta spre centru, în stil jelly-roll, până când rulourile se întâlnesc în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
6
Tăiați în 24 de felii. Repetați cu restul de patiserie și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
7
Așezați pe foi de copt unse. Într-un castron mic, bateți oul și apa; periați peste produse de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BatetiBateti
BolBol
8
Se coace la 400 la 15-20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În35 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista