PAKSIW NA ISDA (pește și legume murate fierte)

PAKSIW NA ISDA (pește și legume murate fierte)
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? PAKSIW Nan ISDA (pește și legume murate fierte) ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 116 calorii. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Un amestec de file de pește, pepene amar, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Escabeche (pește cu legume murate), Pește Barramundi în bulion de Tamarind (Sinigang Nan Isda), și Cum să gătești: escabeche Filipinez (pește cu legume murate) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Menage un Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista