Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați paella spaniolă cu orez Carnaroli. Această rețetă face 8 porții cu 344 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână carne de vită, ceapă, piept de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Paella Spaniolă, Paella Tradițională Spaniolă, și PAELLA SPANIOLĂ UȘOARĂ pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind o tigaie grea mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu și sotati ardeii și ceapa până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați mazărea și carnea în tigaie și sotati împreună cu ardeii și ceapa până la culoarea aurie și carnea se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Într-o cratiță, combinați bulionul de legume și șofranul și lăsați șofranul să se absoarbă în bulion. Acest lucru va da paella culoarea sa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
șofran
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați orezul în tigaie și amestecați până când este bine acoperit. Odată ce orezul este prăjit, adăugați bulionul infuzat de șofran, amestecați, acoperiți cu un capac strâns și lăsați să gătească la foc mediu timp de 17 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Pentru a servi, așezați în platou mare și presărați suc de lămâie deasupra orezului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Spaniola poate fi asociată cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Protos Organic Tempranillo cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.