Paella Rapidă De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați rapid Paellan de pui. Pentru $1.19 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 290 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de bulion de pui, cârnați chorizo, amestec de condimente taco și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 48%. Rețete similare sunt Creveți rapide și paella de pui, Paella rapidă de pui cu mazăre de zahăr, și Paella Rapidă De Pui Cu Mazăre De Zahăr.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare și gătiți puiul și chorizo, amestecând frecvent, 8 minute sau până când puiul este aproape gata.
Legume amestecate și condimente taco și se fierbe, amestecand ocazional, 5 minute sau până când legumele sunt fragede.*
Se amestecă orezul pregătit și bulionul de pui; se încălzește. Se condimentează, dacă se dorește, cu sare și piper.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. CVNE Seleccion de fincas Tempranillo cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
CVNE Seleccion de fincas Tempranillo
Vin făcut cu struguri din podgoriile noastre din Villalba del Duero, Burgos. Strat violet ridicat. Nas cu multe note de fructe negre înmuiate de aromele florale care sunt punctate de o notă de minerale din sol, care se amestecă cu vanilia provenită din scurta lor ședere în butoi. La palat este netezit cu un tanin nobil care oferă un gust lung și persistent după gust. Realizat cu 100% Tempranillo.Împerechere perfectă cu tot felul de carne grasă și vânat sub formă de fripturi, tocănițe, pe lângă diferitele brânzeturi din zonă.