Paella Homar Ușor

Paella Homar Ușor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați ușor homar Paellan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 837 calorii, 43G de proteine, și 35g de grăsime per portie. Pentru $ 8.81 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 35 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați carne de homar, piper, ardei grași și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până mazăre ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Căpșuni Peasy ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 85%. Rețete similare includ Paella De Homar La Grătar, Paella ușoară, și Paella Ușoară.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare rezistent la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Adăugați ceapa și gătiți la foc mediu-mic timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Adăugați ardeii grași și gătiți la foc mediu încă 5 minute. Coborâți focul, adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut mai mult. Se amestecă orezul, bulionul de pui, șofranul, fulgii de ardei roșu, sarea și piperul și se aduce la fierbere. Acoperiți vasul și puneți-l în cuptor. După 15 minute, amestecați ușor orezul cu o lingură de lemn și readuceți-l la peste pentru a coace neacoperit timp de încă 10 până la 15 minute, până când orezul este complet gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
șofranșofran
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
6
Transferați paella înapoi pe aragaz și adăugați lichiorul cu aromă de lemn dulce. Gatiti paella la foc mediu timp de 1 minut, pana cand lichiorul este absorbit de orez. Opriți focul și adăugați homarul, kielbasa și mazărea și amestecați ușor. Acoperiți paella și lăsați-o să se aburească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
7
Se presară pătrunjelul, se ornează cu pene de lămâie și se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Puteți încerca Domaine Louis Michel et Fils Chablis (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Domaine Louis Michel et Fils Chablis (jumătate de sticlă)
Domaine Louis Michel et Fils Chablis (jumătate de sticlă)
Acest Chablis dezvăluie note de fructe albe, cum ar fi piersica, și are o structură minerală persistentă. În gură, o senzație de piatră care este atât de tipică pentru Chablis face din acesta un vin rotund și pur.Se serveste intre 53-57 buc. F. Acest vin trebuie aerisit sau decantat inainte de degustare.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista