Pachete De Somon Cu Spanac

Pachete De Somon Cu Spanac
Rețeta se pot face pachete de somon de spanac în aproximativ 30 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 6,33 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 725 calorii, 41G de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză tartinabilă cu usturoi, spanac, rulouri de semilună și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 80%. Rețete similare includ Pachete De Spanac, Pachete De Spanac Phyllo, și Pachete De Spanac Cu Brânză.

Instrucțiuni

1
Desfaceți aluatul semilună și separați-l în patru dreptunghiuri; sigilați perforațiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
2
Așezați un file de somon în centrul fiecărui dreptunghi; se presară sare și piper. Lingură brânză tartinabilă peste fiecare; se acoperă cu spanac. Îndoiți aluatul peste umplutură și ciupiți marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Piept De Pui Afumat Deli Felii SubțiriAmbalaj Piept De Pui Afumat Deli Felii Subțiri
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
File De SomonFile De Somon
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
3
Așezați pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Se coace la 400 de euro timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Bodegan Aniello 006 Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Culoare atractivă de rubin PAL. Cu arome minunate de fructe roșii, cum ar fi afine și căpșuni, împreună cu câteva indicii de trandafiri și minerale pământești. Taninuri rotunde și o mineralitate îmbunătățită, cu o structură și un finisaj frumos.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Revista