Pachete de Halibut și dovlecei cu ardei de lămâie la grătar
Grilled Lemon Pepper halibut și Squash pachete necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.68 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 199 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, fileuri de halibut, dovlecei de vară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare sunt Pachete de Halibut și folie de dovlecei cu piper de lămâie la grătar, Pachete de cârnați de arțar la grătar și dovlecei de nucă, și Pachete De Somon Cu Lămâie La Grătar.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Tăiați patru bucăți de folie de 18x12 inci; pulverizați cu spray de gătit.
Tăiați peștele în 4 bucăți de servire, dacă este necesar.
Așezați 1 bucată de pește pe fiecare bucată de folie.
Presărați pește cu 1 linguriță de busuioc, 1/2 linguriță de piper de lămâie și 1/2 linguriță de sare condimentată.
Aranjați dovleceii și ardeiul gras peste pește.
Se presară cu busuioc rămas, piper de lămâie și sare condimentată.
Stropiți cu ulei. Îndoiți folia peste pește și legume, astfel încât marginile să se întâlnească. Sigilați marginile, făcând o pliere strânsă de 1/2 inch; pliați din nou. Permiteți spațiu pe laturi pentru circulație și expansiune.
Acoperiți și grătați pachetele la foc mediu 15 până la 20 de minute sau până când fulgii de pește cu furculiță și legume sunt fragede.
Așezați pachetele pe farfurii.
Tăiați X mare deasupra fiecărui pachet; pliați folia înapoi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.