Paalu Mithai (Lapte Dulce)
Paalu Mithai (lapte dulce) este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 433 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca o băutură, și se face în jurul valorii de 1 oră și 50 de minute. Un amestec de caju, făină de semolă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați {Milk Bar Luni} Dulce Porumb Cereale Lapte Ice Cream Pie, Vafe Cu Lapte Dulce, și Lapte Dulce Vafe De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți ghee-ul într-o tigaie cu fund greu la foc mediu; prăjiți caju în ghee până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Răzuiește pe o tăietură pentru a se răci, lăsând o parte din ghee în tigaie și întoarce tigaia în aragaz. Când cajuii sunt răcoroși, tocați grosolan.
Amestecați laptele, zahărul și făina de semolă în ghee-ul rămas în tigaie. Aduceți amestecul la fierbere; reduceți căldura la minim și gătiți, amestecând frecvent, până când amestecul devine foarte gros, 30 până la 45 de minute. Se amestecă cardamomul în amestec.
Ungeți ușor un platou cu margini.
Se toarnă amestecul de lapte pe platoul pregătit și se întinde într-un strat uniform.
Presărați cajuele tocate peste amestec. Scor mithai în pătrate și se lasă să se răcească complet înainte de tăiere.