Ouă și budincă de pâine cu mere

Ouă și budincă de pâine cu mere
Eggnog și budinca de pâine de mere necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 58 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 161 calorii. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mere, pâine de o zi, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Budinca de paine croissant Eggnog cu sirop de eggnog Caramel, Budinca De Pâine Eggnog, și Budinca De Paine Panettone Eggnog.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți generos un vas de copt de 9x12 inci cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Întindeți pâinea în fundul vasului de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Presărați bucăți de mere uniform peste bucățile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
PâinePâine
4
Bateți eggnogul și ouăle împreună într-un bol; se toarnă peste pâine și mere. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Lichior De OuăLichior De Ouă
PâinePâine
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
BolBol
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, îndepărtați folia de aluminiu și continuați să coaceți până se rumenesc și oarecum așezate la mijloc, încă aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista