Ouă Scotch Afumate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați ouăle Scotch afumate. Această rețetă servește 12. O porție conține 149 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați carne de porc măcinată, pudră de usturoi, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mini ouă scotch de eglefin afumate cu dippers de sparanghel și maioneză de năsturel, Ouă Scotch, și Ouă Scotch.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță medie și acoperiți cu apă rece.
Lăsați să se odihnească 15 minute pentru a le încălzi înainte de a găti. (Acest lucru îi va ajuta să nu se crape.) La foc mare, aduceți ouăle la fierbere, rostogolindu-le frecvent în oală. Când apa începe să fiarbă, începeți să cronometrați și gătiți timp de 2 minute, continuând să rulați ouăle în tigaie. (Acest lucru va menține gălbenușurile în centru.)
Scoateți rapid ouăle din apa clocotită și scufundați-le în apă cu gheață pentru a opri gătitul. Când ouăle sunt reci, curățați-le și dați-le la frigider.
Puneți carnea de porc într-un castron mediu și adăugați sarea, piperul, praful de usturoi și cayenne.
Se amestecă bine și apoi se împarte cârnații în șase porții egale. Pe hârtie cerată, aplatizați una dintre porțiuni într-un cerc de 4 inci. Se acoperă cu un ou și se înfășoară cârnații în jurul oului, întinzându-se după cum este necesar și sigilându-l complet. Faceți acest lucru cu toate ouăle și apoi condimentați-le liberal cu frecarea.
Puneți ouăle pe o tigaie tapetată cu hârtie de ceară și dați-le la frigider timp de 1 oră.
Pregătiți-vă aragazul pentru a găti indirect la 235 buc.f folosind lemn de pecan mediu pentru aromă de fum.
Așezați ouăle pe un topper pentru grătar sau direct pe grătarul de gătit și gătiți timp de 1 oră și 15 minute, sau până se rumenesc și ferm la atingere.
Transferați ouăle într-o farfurie și lăsați să se răcească.
Tăiați-le în jumătăți sau sferturi și serviți cu sos de grătar pentru scufundare.
De la foc lent: Ghidul începătorului la grătar de Ray "Dr.BBQ" Lampe. Text copyright 2012 de Ray Lampe; fotografii Copyright 2012 de Leigh Beisch. Publicat de Chronicle Books, LLC.