Ouă Scotch
Scotch ouă necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 484 calorii, 14g de proteine, și 27G de grăsime. Funcționează bine ca o băutură la un preț rezonabil. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți lapte degresat, coaceți cartofi, arpagic și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Ouă Scotch, Ouă Scotch, și Ouă Scotch.
Instrucțiuni
Gatiti cartoful in apa clocotita pentru a acoperi 15 minute sau pana cand este fraged; scurgeți.
Transferați într-un castron; bateți cartoful la viteza medie a unui mixer electric până se omogenizează.
Adăugați cremă de brânză și următoarele 4 ingrediente; bate bine.
Tăiați ouăle fierte în sferturi. Formați 1/4 cană amestec de cartofi în jurul fiecărui sfert de ou pentru a forma o formă de ou.
Periați fiecare cu albus de ou; rulați în firimituri de cracker.
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 5 minute sau până se rumenesc.
Scoateți capetele dure ale sparanghelului.
Îndepărtați solzii din tulpini cu un cuțit sau un cojitor de legume, dacă doriți. Aranjați sparanghelul într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Capac; abur 7 minute sau până la crocant-licitație.
Combinați smântâna și următoarele 3 ingrediente; se amestecă. Pentru a servi, aranjați 3 sulițe de sparanghel și 3 sferturi de ou coapte pe fiecare dintre cele 4 farfurii de servire căptușite cu salată. Topiți fiecare porție cu 3 linguri de amestec de smântână.
Garnisiți cu arpagic proaspăt tocat, dacă doriți.