Bol De Orez De Vită Cu Germeni De Fasole

Bol De Orez De Vită Cu Germeni De Fasole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bolul de orez de vită cu varză de fasole. Această rețetă servește 4. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 579 calorii, 22g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați alge marine, ceapă verde, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Salată de orez, varză de fasole și castraveți, Cha Cha Bowl (pentru pui Mexican și castron de orez cu fasole neagră) - Soraya Darabi și Alexan Andrzejewski – 50 de femei schimbătoare de jocuri în mâncare, și Bol De Orez Cu Fasole Și Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați orezul în apă timp de 30 de minute și scurgeți-l. Pune deoparte. Pregătiți carnea de vită în marinată și răciți până când este gata de gătit.Între timp, așezați mugurii de fasole într-o oală cu hamsii uscate și alge de mare pe fund cu 1 cană de apă. Acoperiți cu capac și gătiți la foc mediu până când aburul iese, reduceți focul la minim, continuați să gătiți încă 6 minute. Nu atinge vârful. Trebuie să păstrați oala acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
HamsiiHamsii
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
VarecVarec
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scurgeți mugurii de fasole și rezervați bulionul din ei. Veți avea nevoie de 1 1/2 cană de bulion. Dacă nu este suficient, adăugați apă pentru a completa. Aruncați hamsiile și algele de mare. Puneți deoparte mugurii de fasole acoperiți.Gatiti orezul intr-un aragaz de orez sau o oala grea cu bulionul rezervat. Gatiti carnea de vita intr-o tigaie pana se rumeneste. Nu este nevoie de ulei.Faceți pansamentul amestecând toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
HamsiiHamsii
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
VarecVarec
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Așezați orezul fierbinte gătit într-un castron individual mare, acoperiți cu varză de vită și fasole și pansamentul de arpagic (aproximativ 1 1/2 lingură sau mai mult de persoană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Stropiți mai mult ulei de susan în care doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
5
Se amestecă totul foarte bine până se încorporează frumos.
6
Serviți cu niște Kimchee ca o parte, dacă aveți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista