Ouăle prăjite cu Sriracha Remoulade ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,43 USD pe porție. O porție conține 413 calorii, 16g de proteine, și 26g de grăsime. 342 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos sriracha, verdeață de păpădie, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de tărâțe de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort cu afine și nucă de cocos ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sandvișuri Oyster Po ' Boy prăjite cu sos picant de Remoulade, Curcan Sriracha Prăjit, și Ouă scoțiene – ce ar putea bate ouăle fierte prăjite adânc atunci când sunt acoperite cu cârnați.
Instrucțiuni
1
Bateți primele 10 ingrediente într-un castron mediu. Se amestecă ouăle. Coborâți ușor 6 ouă într-o cratiță mare cu apă clocotită, reduceți focul la mediu și fierbeți 6 minute pentru ouăle fierte moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgere. Acoperiți ouăle cu apă rece și răciți. Foarte ușor crăpați și coajați ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Bateți 3 ouă rămase, zară și sriracha într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Sriracha
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți ambele făină într-un alt castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă panko și sarea grosieră într-un alt castron mediu. Lucrând cu 1 ou fiert moale la un moment dat, rulați ușor în amestec de făină, apoi amestec de ouă, apoi amestec panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați pe foaia de copt cu margini. Preîncălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se toarnă suficient ulei într-o cratiță mare pentru a ajunge la adâncimea de 2 inci. Atașați termometrul de prăjit pe partea laterală a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
8
Încălziți uleiul la 191°.lucrând în 2 loturi, prăjiți ouăle până se rumenesc, întorcându-se ocazional, aproximativ 2 minute. Folosind lingura cu fante, transferați ouăle prăjite pe o farfurie rezistentă la cuptor și puneți-le în cuptor 3 minute pentru a se încălzi. Lingură 1/4 cană remoulade în centrul fiecăreia dintre cele 6 farfurii; acoperiți fiecare cu 1 ou.