Ouă prăjite cu Sriracha Remoulade
Ouăle prăjite cu Sriracha Remoulade ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,43 USD pe porție. O porție conține 413 calorii, 16g de proteine, și 26g de grăsime. 342 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos sriracha, verdeață de păpădie, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de tărâțe de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort cu afine și nucă de cocos ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sandvișuri Oyster Po ' Boy prăjite cu sos picant de Remoulade, Curcan Sriracha Prăjit, și Ouă scoțiene – ce ar putea bate ouăle fierte prăjite adânc atunci când sunt acoperite cu cârnați.
Instrucțiuni
Bateți primele 10 ingrediente într-un castron mediu. Se amestecă ouăle. Coborâți ușor 6 ouă într-o cratiță mare cu apă clocotită, reduceți focul la mediu și fierbeți 6 minute pentru ouăle fierte moi.
Scurgere. Acoperiți ouăle cu apă rece și răciți. Foarte ușor crăpați și coajați ouăle.
Bateți 3 ouă rămase, zară și sriracha într-un castron mediu.
Bateți ambele făină într-un alt castron mediu.
Se amestecă panko și sarea grosieră într-un alt castron mediu. Lucrând cu 1 ou fiert moale la un moment dat, rulați ușor în amestec de făină, apoi amestec de ouă, apoi amestec panko.
Așezați pe foaia de copt cu margini. Preîncălziți cuptorul la 163°.
Se toarnă suficient ulei într-o cratiță mare pentru a ajunge la adâncimea de 2 inci. Atașați termometrul de prăjit pe partea laterală a tigaiei.
Încălziți uleiul la 191°.lucrând în 2 loturi, prăjiți ouăle până se rumenesc, întorcându-se ocazional, aproximativ 2 minute. Folosind lingura cu fante, transferați ouăle prăjite pe o farfurie rezistentă la cuptor și puneți-le în cuptor 3 minute pentru a se încălzi. Lingură 1/4 cană remoulade în centrul fiecăreia dintre cele 6 farfurii; acoperiți fiecare cu 1 ou.
Garnisiți cu verdeață de păpădie.