Ouă prăjite cu Sriracha Remoulade

Ouă prăjite cu Sriracha Remoulade
Ouăle prăjite cu Sriracha Remoulade ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,43 USD pe porție. O porție conține 413 calorii, 16g de proteine, și 26g de grăsime. 342 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos sriracha, verdeață de păpădie, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de tărâțe de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort cu afine și nucă de cocos ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sandvișuri Oyster Po ' Boy prăjite cu sos picant de Remoulade, Curcan Sriracha Prăjit, și Ouă scoțiene – ce ar putea bate ouăle fierte prăjite adânc atunci când sunt acoperite cu cârnați.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 10 ingrediente într-un castron mediu. Se amestecă ouăle. Coborâți ușor 6 ouă într-o cratiță mare cu apă clocotită, reduceți focul la mediu și fierbeți 6 minute pentru ouăle fierte moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Scurgere. Acoperiți ouăle cu apă rece și răciți. Foarte ușor crăpați și coajați ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Bateți 3 ouă rămase, zară și sriracha într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
SrirachaSriracha
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Bateți ambele făină într-un alt castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se amestecă panko și sarea grosieră într-un alt castron mediu. Lucrând cu 1 ou fiert moale la un moment dat, rulați ușor în amestec de făină, apoi amestec de ouă, apoi amestec panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Așezați pe foaia de copt cu margini. Preîncălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Se toarnă suficient ulei într-o cratiță mare pentru a ajunge la adâncimea de 2 inci. Atașați termometrul de prăjit pe partea laterală a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Încălziți uleiul la 191°.lucrând în 2 loturi, prăjiți ouăle până se rumenesc, întorcându-se ocazional, aproximativ 2 minute. Folosind lingura cu fante, transferați ouăle prăjite pe o farfurie rezistentă la cuptor și puneți-le în cuptor 3 minute pentru a se încălzi. Lingură 1/4 cană remoulade în centrul fiecăreia dintre cele 6 farfurii; acoperiți fiecare cu 1 ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RemouladeRemoulade
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Garnisiți cu verdeață de păpădie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păpădie VerdePăpădie Verde
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista