Ouă Napoleoniene
Eggnog Napoleons ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. Dacă aveți la îndemână rom condimentat, foietaj, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 16%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Eggnog Ciocolata Chip pâine cu unt maro Eggnog glazura, Cupcakes cu ouă de ciocolată cu glazură de brânză cremă de ouă, și Budincă de pâine cu croissant de ouă cu sirop de ouă Caramel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 CP. Într-o cratiță mică grea, amestecați zahărul, amidonul de porumb, sarea și nucșoara.
Bateți laptele și romul. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si clocoteste. Reduceți căldura la minim; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Într-un castron mic, amestecați o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușuri de ou; întoarceți-le pe toate în tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gatiti si amestecati 1 minut. Transferați imediat într-un castron curat; se amestecă untul și vanilia. Se răcește ușor. Apăsați folie de plastic pe suprafața de umplere; frigider 1 oră sau până la rece.
Pe o suprafață ușor făinată, desfaceți foietajul; rulați într-un 12x10-in. dreptunghi.
Tăiați în cincisprezece 4x2-in. dreptunghiuri.
Locul 1-în. în afară de foile de copt negrase.
Coaceți 12-15 minute sau până se rumenesc.
Scoateți la rafturi de sârmă;se răcește 10 minute. Împărțiți fiecare patiserie în două straturi, făcând 30 de straturi în total; se răcește complet.
Rezervați 10 dintre straturile superioare de patiserie.
Întindeți 1 lingură rotunjită umplutură pe fiecare dintre cele 10 straturi de patiserie de jos. Acoperiți fiecare cu un al doilea strat de patiserie și o altă umplutură rotunjită de lingură. Acoperiți cu straturi de patiserie rezervate. Se da la frigider pana se serveste. Pentru a servi, presărați cu zahăr de cofetărie și nucșoară.