Ouă devilate cu slănină confiată
Reteta Ouă Deviled cu Bacon confiate ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 42 minute. Această rețetă servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 116 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână scallions, scorțișoară măcinată, boia de ardei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sriracha Ouă Deviled cu ardei jalapeno confiate, Parsi Deviled Eggs – ouăle deviled inspirate din India au cilantro, suc de lămâie și miere în ele pentru a le face delicioase, și Bacon Deviled Ouă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul brun, un vârf de cayenne și scorțișoara.
Așezați slănina pe un suport de sârmă așezat peste o foaie de copt cu margini.
Presărați fiecare felie de slănină cu o parte din zahărul condimentat și coaceți, aproximativ 10 minute. Întoarceți slănina, presărați cu zahărul condimentat rămas și continuați să gătiți până când sunt crocante, încă aproximativ 10 minute.
Scoateți slănina din cuptor și lăsați să se răcească. Când slănina este rece, tocați-o și puneți-o deoparte, rezervând un sfert din ea pentru garnisirea ouălor.
Puneți ouăle reci în fundul unei cratițe medii și acoperiți cu apă rece. Aduceți apa la fierbere și scoateți tigaia de pe foc. Acoperiți tigaia cu un capac și lăsați să stea 12 minute.
Scurgeți ouăle și clătiți cu apă rece.
Lăsați ouăle să se răcească puțin și apoi curățați-le când sunt încă calde (ouăle sunt mult mai ușor de curățat când sunt calde). După ce sunt decojite, le puteți depozita, acoperite, în frigider.
Amestecați împreună maioneza, muștarul, mărarul, oțetul de cidru, sosul Worcestershire, 1/4 linguriță de cayenne, scallions și slănina tocată într-un bol mediu de amestecare. Condimentează cu sarea.
Feliați ouăle pe jumătate pe lungime. Îndepărtați ușor gălbenușurile apăsând degetul mare pe spatele gălbenușului pentru a-l scoate din Alb.
Adăugați gălbenușurile în castron cu amestecul de maioneză. Mash împreună, folosind o furculiță, până la neted.
Puneți umplutura într-o pungă sigilabilă.
Tăiați un capăt și introduceți umplutura în albușurile de ou.
Se presară cu boia de ardei, bucăți suplimentare de slănină și mărar înainte de servire.
Notele bucătarului: un suport de sârmă este o modalitate excelentă de a găti slănină, deoarece aerul poate circula în jurul slăninei, făcându-l crocant și delicios.
Pungile de Plastic sunt un instrument excelent de utilizat în locul unei pungi de conducte, ușor și de unică folosință.