Ouă devilate cu hrean și piper negru

Reteta Ouă Deviled cu hrean și piper negru este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 57 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de hrean, ouă, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ouă Deviled Carbonara (Pancetta crocantă ,grăsime de porc, chipsuri de parmezan și piper negru), Ouă Diavolite De Hrean, și Vacanță Hrean Deviled Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-o cratiță mare.
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu 1 inch. Acoperiți tigaia; se aduce la fierbere.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să stea acoperită timp de 10 minute.
Lăsați ouăle să stea în apă rece până la rece, aproximativ 30 de minute.
Cojiți ouăle; înjumătățiți pe lungime.
Transferați gălbenușurile în procesor. Tăiați o felie mică de pe fundul jumătăților de albuș de ou; așezați pe tavă, cu cavitatea în sus. Procesați gălbenușurile până se omogenizează.
Adăugați maioneză, 3 linguri de hrean, suc de murături, piper și sare în gălbenușuri; procesați până se omogenizează. Reglați condimentele, adăugând mai mult hrean, dacă doriți. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți albii și umpleți separat și răciți.
Transferați umplutura în punga de patiserie prevăzută cu vârf simplu de 1/4 inch. Umplerea țevii în cavități de albușuri de ou.