Ouă De Paște Acoperite Cu Ciocolată
Ouăle de Paște acoperite cu ciocolată sunt gluten gratuit și FODMAP prietenos rețetă cu 9 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 1128 calorii. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. 291 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, nucă de cocos, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ciocolata Acoperite Unt De Arahide Ouă De Paște, Bomboane De Ouă De Paște Acoperite Cu Ciocolată, și Ouă Acoperite Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună untul, vanilia și crema de brânză. Amestecați zahărul cofetarilor pentru a face un aluat funcțional. Pentru cele mai bune rezultate, folosiți-vă mâinile pentru amestecare.
Împărțiți aluatul în patru părți. Lăsați una dintre părți simplă. În a doua parte, amestecați untul de arahide.
Amestecați nuca de cocos în a treia parte și pudra de cacao în ultima parte.
Rotiți fiecare tip de aluat în forme de ou și așezați-l pe o foaie de prăjituri căptușită cu hârtie cerată. La frigider până la greu, cel puțin o oră.
Topiți chipsurile de ciocolată într-un bol rezistent la căldură peste o tigaie cu apă fierbinte. Se amestecă ocazional până se omogenizează. Dacă ciocolata pare prea groasă pentru acoperire, amestecați o linguriță de scurtare sau ulei până se subțiază la consistența dorită. Înmuiați ouăle de bomboane răcite în ciocolată și reveniți la foaia căptușită cu hârtie cerată pentru a seta. La frigider 1/2 oră pentru a se întări.