Ouă de ginere
Ouăle ginerelui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 241 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food are 8 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Dacă aveți la îndemână pastă de tamarind, zahăr muscovado, coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 41%. Rețete similare sunt Ouă de ginere, Ouă ginere: ouă fierte tari prăjite thailandeze în sos de Tamarind, și Cum să gătești: ouă de ginere.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o tigaie cu apă rece și aduceți la fierbere. Timp de 8 minute de la fierbere. Se răcește sub apă curgătoare, apoi se curăță. Între timp, combinați zahărul, sosul de pește și tamarindul într-o tigaie.
Încălziți ușor până când zahărul s-a dizolvat, degresând blatul dacă aveți nevoie. Verificați gustul, ar trebui să fie dulce și acru. Reglați cu zahăr, sos de pește sau tamarind dacă aveți nevoie.
Între timp, încălziți o adâncime de 5 cm de ulei într-un wok sau o tigaie mare. Odată sclipitoare, adăugați șalotele, usturoiul și ardeii iute. Se prăjește 1 min sau până devine auriu și crocant.
Scurgeți pe hârtie de bucătărie. Se poate face câteva ore înainte. Prăjiți ouăle timp de 3-4 minute sau până când exteriorul capătă nuanțe de maro auriu.
Scoateți din ulei și scurgeți.
Pentru a servi, sferturiți ouăle și puneți-le într-un vas de servit. Într-un castron separat, combinați coriandrul cu ardeiul iute, usturoiul și șalota.
Se toarnă sosul și amestecul de coriandru peste ouă și se servește.