Ouăle coapte cu spanac și ciuperci ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.61 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 224 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sarea, untul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ouă coapte cu spanac, ciuperci și roșii uscate la soare, Ouă Cu Ciuperci Și Spanac, și Joe ' s Special (omletă cu Spanac, Carne de vită și ciuperci).
Instrucțiuni
1
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aduceți 1/2 inch apă la fierbere într - o tigaie grea rezistentă la cuptor de 10 până la 12 inci (nu din fontă), apoi adăugați jumătate de spanac și gătiți, rotind cu clești, până se ofilesc, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Clește
3
Adăugați spanacul rămas și ofiliți în același mod, apoi gătiți, acoperit, la foc moderat până când spanacul este fraged, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
4
Se scurge într-o strecurătoare și se răcește sub apă curentă rece. Strângeți ușor pumni de spanac pentru a îndepărta cât mai mult lichid posibil, apoi tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Ștergeți tigaia uscată, apoi gătiți ceapa și usturoiul în unt la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ciuperci și creșteți căldura până la moderată, apoi gătiți, amestecând, până când ciupercile sunt înmuiate și au exudat lichid, aproximativ 3 minute. Se amestecă smântâna, sarea, piperul, nucșoara și spanacul tocat și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Spanac
Nucșoară
Piper
Cremă
Sare
7
Scoateți tigaia de pe foc și faceți 4 indentări mari în amestecul de spanac. Rupeți un ou în fiecare indentare și coaceți, neacoperit, până când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, 7 până la 10 minute. Se condimentează ușor ouăle cu sare și piper, apoi se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Albușuri De Ou
Spanac
Brânză
Gălbenuș De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
1
Gălbenușurile din această rețetă nu sunt complet fierte. Dacă salmonella este o problemă în zona dvs., coaceți până când gălbenușurile sunt complet setate.