Ouă coapte cu spanac și ciuperci
Ouăle coapte cu spanac și ciuperci ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.61 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 224 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sarea, untul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ouă coapte cu spanac, ciuperci și roșii uscate la soare, Ouă Cu Ciuperci Și Spanac, și Joe ' s Special (omletă cu Spanac, Carne de vită și ciuperci).
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Aduceți 1/2 inch apă la fierbere într - o tigaie grea rezistentă la cuptor de 10 până la 12 inci (nu din fontă), apoi adăugați jumătate de spanac și gătiți, rotind cu clești, până se ofilesc, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați spanacul rămas și ofiliți în același mod, apoi gătiți, acoperit, la foc moderat până când spanacul este fraged, aproximativ 2 minute.
Se scurge într-o strecurătoare și se răcește sub apă curentă rece. Strângeți ușor pumni de spanac pentru a îndepărta cât mai mult lichid posibil, apoi tocați grosier.
Ștergeți tigaia uscată, apoi gătiți ceapa și usturoiul în unt la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Adăugați ciuperci și creșteți căldura până la moderată, apoi gătiți, amestecând, până când ciupercile sunt înmuiate și au exudat lichid, aproximativ 3 minute. Se amestecă smântâna, sarea, piperul, nucșoara și spanacul tocat și se aduce la foc mic.
Scoateți tigaia de pe foc și faceți 4 indentări mari în amestecul de spanac. Rupeți un ou în fiecare indentare și coaceți, neacoperit, până când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, 7 până la 10 minute. Se condimentează ușor ouăle cu sare și piper, apoi se presară cu brânză.
Gălbenușurile din această rețetă nu sunt complet fierte. Dacă salmonella este o problemă în zona dvs., coaceți până când gălbenușurile sunt complet setate.