Nevoie de un felul principal vegetarian? Ouăle Benedictwich ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 1173 calorii, 36g de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $ 2.99 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de spanac pentru copii, unt, tăiat pentru a se potrivi brioșelor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza ovăzul tăiat din oțel, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Oțel Tăiat Ovăz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ouă Benedictwich, Ouă scoțiene – ce ar putea bate ouăle fierte prăjite adânc atunci când sunt acoperite cu cârnați, și Legume verzi de primăvară și ouă întregi fierte ouă, Vanill pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu. Prăjiți șunca în 1 lingură de unt până se carbonizează ușor, 2 până la 4 minute pe fiecare parte. Ștergeți tigaia curată și adăugați restul de unt de lingură. Când untul este topit, prăjiți ouăle ușor și condimentați cu puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Ouă
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Într-un castron mic, aruncați împreună spanacul, sucul de lămâie și puțină sare și piper. Stivați șunca pe fundul brioșei englezești. Acoperiți cu o parte din spanacul îmbrăcat, apoi glisați 1 ou prăjit deasupra. Polonic pe o parte din sosul ușor Hollandaze, închideți brioșă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Brioșă Engleză
Spanac
Suc De Lămâie
Sos
Ouă
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Bol
4
Așezați ouăle, sucul de lămâie, Dijon și sosul fierbinte într-un blender și amestecați până se combină, aproximativ 1 minut. În timp ce blenderul încă funcționează, curgeți încet în untul cald, topit prin gaura superioară, până se îngroașă, aproximativ 15 secunde. Reglați condimentul cu mai mult suc de lămâie și puțină sare. Țineți într-un termos, dacă este necesar.