Ouă Benedict cu somon afumat
Ouăle Benedict cu somon afumat ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 216 calorii, 16g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 42 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână capere, piper măcinat, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ouă De Somon Afumate Benedict, Ouă De Somon Afumate Benedict, și Ouă De Somon Afumate Benedict pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face sosul: în partea de sus a unui cazan dublu, amestecați iaurtul, sucul de lămâie, gălbenușurile de ou, muștarul, sarea, zahărul, piperul și sosul fierbinte. Gatiti peste apa clocotita in timp ce amestecati constant, timp de 6 pana la 8 minute, sau pana cand sosul este suficient de gros pentru a acoperi spatele lingurii.
Într-o oală mare, încălziți 2 litri de apă sărată până la fierbere. Rupeți cu grijă ouăle pe rând în apa clocotită. Când s-au adăugat toate ouăle, reduceți focul la mediu. Când ouăle plutesc în vârf, îndepărtați-le cu o lingură cu fante și lăsați să se scurgă scurt.
Pentru a asambla vasul final: prăjiți felii de pâine și așezați-le pe farfurii calde. Completați fiecare bucată de pâine prăjită cu o felie de somon afumat și un ou fiert fierbinte.
Stropiți cu sos de iaurt; garnisiți cu pătrunjel și capere.