Ouă amestecate cu somon afumat
Omleta cu somon afumat ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 139 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, somon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ouă Amestecate Cu Somon Afumat, Ouă Amestecate Cu Somon Afumat, și Ouă Amestecate Cu Somon Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă topiți untul la foc mediu.
Adăugați scallions și gătiți, amestecând, până la moale.
Într-un castron amestecati împreună ouă și lapte și se condimentează cu sare și piper. Reduceți focul la mediu scăzut și adăugați amestecul de ouă în tigaie. Gatiti, amestecand, pana aproape setat.
Transferați ouăle în căni de pâine și acoperiți cu somon și caviar.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Folosind un tăietor rotund 2 2/3 (sau pahar de suc) tăiați pâinea în runde. Ungeți ambele părți cu unt topit și apăsați în mini cutii de briose, având grijă să nu rupeți pâinea. Se condimentează cu sare.
Coaceți timp de 10 până la15 minute până când pâinea prăjită este fermă la atingere și ușor aurie. Umpleți cu umpluturile dorite.