OU812 chiftele necesită în jurul valorii de 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 36. O porție conține 216 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, pesmet, unt și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, care nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Chiftele De Cocktail-Chiftele De Jeleu De Struguri, Chiftele De Pui Grecești (Chiftele Mediteraneene), și Chiftele Suedeze (Ikea Meatballs).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Presoak 12 frigarui de bambus în apă timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Combinați untul, sucul de ananas, romul, zahărul, pasta de roșii și oțetul într-o cratiță mică și fierbeți până se reduce și glazura are o textură ca siropul de arțar, 7 până la 8 minute. Se condimentează cu sare și piper. Puneți deoparte să se răcească ușor, astfel încât să se îngroașe și mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Fâșie De Coajă De Lămâie
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Pentru chiftele: puneți o tigaie mică la foc mare. Se acoperă cu puțin ulei de măsline și se sotează usturoiul și șalotele până se caramelizează, 4 până la 5 minute. Condimentează cu puțină sare și piper. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Într-un castron mic, combinați pesmetul și smântâna și lăsați-le deoparte să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Într-un castron mare de amestecare, combinați amestecul de carne de vită, porc, șalotă răcită și usturoi, coacăze, parmezan, nuci de pin și pesmet umezit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Coacăze
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Se presară cu puțină sare și piper și se amestecă bine. Formați în 36 (aproximativ 1 1/2 inch) chiftele și filetați 3 chiftele pe frigărui. Puneți o grătar peste o foaie de copt căptușită cu folie și pulverizați cu spray antiaderent. Aranjați frigarui pe raft și coaceți în centrul cuptorului până când chiftelele sunt abia fierte, dar își vor menține forma pe grătar, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Încălziți un grătar la înălțime și ștergeți cu un prosop de hârtie șters cu ulei pentru a curăța și a crea o suprafață antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Așezați frigăruile pe grătar și lăsați-le timp de aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte. Odată ce s-au rumenit, periați cu glazura și gătiți până când glazura este strălucitoare și acoperă ușor chiftelele, cu 30 până la 40 de secunde mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Serviți cu orice glazură rămasă pe lateral pentru scufundare.
Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Marele curte Blanc de Blancs Brut
Buchetul prezintă indicii de măr verde, caprifoi și brioșă prăjită. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu un pic de lămâie Meyer, miere și note florale moi. Blanc de Blancs Brut este foarte bucătărie și cocktail-friendly. Încercați-l cu aperitive sărate, floricele cu unt, mâncăruri cremoase cu paste, pui prăjit, mâncăruri asiatice picante, fructe de mare, deserturi pe bază de fructe sau brânză semi-moale. Se amestecă cu lichioruri de flori de soc sau fructe sau suc proaspăt și băuturi spirtoase de calitate pentru un cocktail spumant ușor și răcoritor.Amestecul: Chardonnay conferă profunzime și complexitate pentru echilibrul general, în timp ce Chenin Blanc împrumută citrice și indicii de miere pentru o textură cremoasă. Aciditatea mai mare a lui Colombard oferă structură, lungime și o mineralitate plăcută, care este completată de profilul fructului Ugni Blanc. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Valea Loarei.