Ossobucco
Ossobucco necesită aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 167 calorii. Această rețetă servește 6. 74 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la BBC Good Food necesită sugocasa de roșii, OS de vițel, vin și unt. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Înmuiați porcini timp de cel puțin 15 minute în apă clocotită de 200 ml/7FL oz. Nu îndepărtați membrana care ține vițelul împreună, ci tăiați orice bucăți evident grase sau cocoloase. Pudrați ambele părți ale cărnii cu făina condimentată.
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie sau caserolă foarte mare, rezistentă la flacără, la foc mediu-mare. Când sfârâitul se oprește, puneți vițelul și prăjiți feliile timp de 2-3 minute pe fiecare parte până se rumenesc.
Transferați carnea pe o farfurie.
Înlocuiți tigaia la foc mic până la mediu și puneți vârful în morcov și țelină. Se prăjește ușor timp de 5 minute până când legumele s-au înmuiat ușor, apoi se ridică focul și se toarnă vinul. Bubble vinul furios timp de 2 minute, apoi scoateți tigaia de pe foc.
Pescuiți porcini înmuiați din lichidul de înmuiere, stoarceți excesul de umiditate și rezervați-l. Se toacă porcini aproximativ și se adaugă în tigaia saut, împreună cu lichidul de înmuiere.
Adăugați sugocasa sau passata și stocul, apoi amestecați.
Puneți vițelul înapoi în tigaie într-un singur strat, acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți imediat focul și fierbeți foarte ușor timp de 2 ore, întorcând feliile de vițel la jumătate, până când carnea este foarte moale. Lichidul ar trebui să se reducă la un sos gros, dar dacă este încă subțire după 1-1 ore, scoateți jumătate capacul pentru a permite evaporarea.
Se servește cu 'risotto' de cereale (vezi linkul, dreapta).