Ossobucco

Ossobucco
Ossobucco necesită aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 167 calorii. Această rețetă servește 6. 74 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la BBC Good Food necesită sugocasa de roșii, OS de vițel, vin și unt. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Înmuiați porcini timp de cel puțin 15 minute în apă clocotită de 200 ml/7FL oz. Nu îndepărtați membrana care ține vițelul împreună, ci tăiați orice bucăți evident grase sau cocoloase. Pudrați ambele părți ale cărnii cu făina condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, DecongelateAmbalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
2
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie sau caserolă foarte mare, rezistentă la flacără, la foc mediu-mare. Când sfârâitul se oprește, puneți vițelul și prăjiți feliile timp de 2-3 minute pe fiecare parte până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Transferați carnea pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Înlocuiți tigaia la foc mic până la mediu și puneți vârful în morcov și țelină. Se prăjește ușor timp de 5 minute până când legumele s-au înmuiat ușor, apoi se ridică focul și se toarnă vinul. Bubble vinul furios timp de 2 minute, apoi scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Pescuiți porcini înmuiați din lichidul de înmuiere, stoarceți excesul de umiditate și rezervați-l. Se toacă porcini aproximativ și se adaugă în tigaia saut, împreună cu lichidul de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați sugocasa sau passata și stocul, apoi amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PasataPasata
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
7
Puneți vițelul înapoi în tigaie într-un singur strat, acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți imediat focul și fierbeți foarte ușor timp de 2 ore, întorcând feliile de vițel la jumătate, până când carnea este foarte moale. Lichidul ar trebui să se reducă la un sos gros, dar dacă este încă subțire după 1-1 ore, scoateți jumătate capacul pentru a permite evaporarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se servește cu 'risotto' de cereale (vezi linkul, dreapta).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Revista