Orz Risotto Primavera
Orz Risotto Primavera ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 203 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 59 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de morcovi, ceapă, orz perlat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 89%. Rețete similare sunt Orz Risotto Primavera, Risotto Primavera, și Risotto Primavera.
Instrucțiuni
Încălziți 1 linguriță de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați morcovii 2 până la 3 minute.
Adăugați dovlecelul și dovlecelul galben; gătiți până la licitație, 5 până la 10 minute.
Încălziți bulionul de pui într-o cratiță mare la foc mediu; reduceți focul la minim și păstrați cald.
Încălziți 1 linguriță de ulei vegetal într-o tigaie mare separată la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa până se rumenesc ușor și se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați usturoi și cimbru; gătiți până la parfum, 1 până la 2 minute. Gatiti si amestecati orzul in amestecul de ceapa pana se prajeste usor, 2-3 minute.
Se toarnă aproximativ 2 căni de bulion cald în amestec de orz; reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când bulionul este absorbit, 5 până la 10 minute.
Adăugați bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat, permițând bulionului să se absoarbă înainte de fiecare adăugare, până când orzul este fraged, 15 până la 20 de minute. Se amestecă amestecul de morcovi, untul și parmezanul până se topește brânza, 1 până la 2 minute. Condimentează cu sare și piper negru.