Orz Risotto Primavera

Orz Risotto Primavera
Orz Risotto Primavera ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 203 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 59 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de morcovi, ceapă, orz perlat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 89%. Rețete similare sunt Orz Risotto Primavera, Risotto Primavera, și Risotto Primavera.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 linguriță de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați morcovii 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați dovlecelul și dovlecelul galben; gătiți până la licitație, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3
Încălziți bulionul de pui într-o cratiță mare la foc mediu; reduceți focul la minim și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Încălziți 1 linguriță de ulei vegetal într-o tigaie mare separată la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa până se rumenesc ușor și se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați usturoi și cimbru; gătiți până la parfum, 1 până la 2 minute. Gatiti si amestecati orzul in amestecul de ceapa pana se prajeste usor, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CimbruCimbru
6
Se toarnă aproximativ 2 căni de bulion cald în amestec de orz; reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când bulionul este absorbit, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
BulionBulion
7
Adăugați bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat, permițând bulionului să se absoarbă înainte de fiecare adăugare, până când orzul este fraged, 15 până la 20 de minute. Se amestecă amestecul de morcovi, untul și parmezanul până se topește brânza, 1 până la 2 minute. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ParmezanParmezan
OrzOrz
UntUnt
MorcovMorcov
BrânzăBrânză
BulionBulion

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista