Orezul lui Sarah pilaf

Orezul lui Sarah pilaf
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Sarah's Rice Pilaf. Această rețetă servește 4 și costă 70 de cenți per porție. O porție conține 221 de calorii, 5 g de proteine și 6 g de grăsimi. Dacă aveți la îndemână unt, ceapă, usturoi și alte câteva ingrediente, le puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de excelent cu lingură de 23%. Rețete similare includ orez pilaf cu nuci de pin (Piñon Rice Pilaf), Sarah Bernhardt Cakes (Sarah Bernhardt-Kager) (daneză) și Homemade Rice Pilaf (Healthy Rice-a-Roni).

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Pink Moscato cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista