Orez și Pilaf de fasole neagră
Orez și Pilaf de fasole neagră este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 283 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Dacă aveți bulion de legume, piper măcinat grosier, brânză cheddar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pilaf De Orez Cu Fasole Neagră, Orez negru Vegan, linte neagră și boluri de salată pilaf de Quinoa neagră cu mure, și Pilaf de orez brun de sud-vest cu mazăre cu ochi negri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați țelină și ceapă; gatiti 4 minute, amestecand ocazional.
Adăugați orez și următoarele 6 ingrediente; amestecați ușor. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când lichidul este absorbit.
Adăugați suc de lămâie și amestecați ușor.
Se presară cu brânză înainte de servire.