Orezul și mazărea porumbeilor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 318 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 69 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă verde, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Orez cu mazăre porumbel, Arroz con Gandules (orez cu mazăre porumbel), și Arroz Con Gandules (orez și mazăre porumbel).
Instrucțiuni
1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați orez, 1 linguriță de ulei și sare; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 20 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Sare
Ulei De Gătit
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ceapa, slănina și usturoiul; gatiti 10 minute sau pana se rumenesc usor, amestecand ocazional. Se amestecă orezul, ceapa verde tocată, chimenul, piperul și mazărea; gatiti 8 minute sau pana se incalzeste bine. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Pătrunjel
Usturoi
Piper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită