Orez sălbatic cu castraveți și Feta
Orezul sălbatic cu castraveți și Feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 4 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 309 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, sare, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Salată de orez sălbatic și feta, Legume Cu Ierburi Într-O Quiche Feta Cu O Crustă De Orez Sălbatic, și Salată de rodie, Kale și orez sălbatic cu nuci și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Combinați orezul fiert, castravetele, uleiul de măsline, sucul de lămâie și brânza feta mărunțită într-un bol mediu; aruncați pentru a acoperi. Se amestecă piperul și sarea.