Orezul sălbatic cu castraveți și Feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 4 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 309 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, sare, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Salată de orez sălbatic și feta, Legume Cu Ierburi Într-O Quiche Feta Cu O Crustă De Orez Sălbatic, și Salată de rodie, Kale și orez sălbatic cu nuci și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Combinați orezul fiert, castravetele, uleiul de măsline, sucul de lămâie și brânza feta mărunțită într-un bol mediu; aruncați pentru a acoperi. Se amestecă piperul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Fiert
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Culese Crengute De Marar
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat