Orez sălbatic cu aragaz lent și supă de ciuperci ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 140 de calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.09 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, mazăre, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Orez sălbatic cu aragaz lent și umplutură de ciuperci, Ciuperci Cu Aragaz Lent Și Pilaf De Orez Sălbatic, și Șuncă cu aragaz lent și supă de orez sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În aragaz lent de 3 până la 4 litri, strat ciuperci, orez, țelină, morcovi, amestec de supă și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Se toarnă apă și bulion deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Capac; gătiți la setare scăzută timp de 6 până la 8 ore.
4
Cu aproximativ 10 minute înainte de servire, amestecați ușor mazărea dezghețată în supă. Acoperiți; gătiți încă 10 minute sau până când mazărea este bine încălzită.